Lampenkappen Labeeuw

Fabricatie van lampenkappen op maat

Fabrication d'abat jour sur mesure

Staanlampen:

Teramo Conisch De Teramo is een telescopische staanlamp met een ronde body en ronde voet. Hier is deze gecombineerd met een conische lampenkap.
Teramo Cilinder Deze staanlamp is ook verkrijgbaar in 'Brons' en 'Donker Brons'. Hier gecombineerd met een cilindervormige lampenkap.
Lucera Piramide Deze telescopische staanlamp heeft een vierkante body met een bijhorende vierkante voet. Gecombineerd met een piramide lampenkap.
Lucera Vierkant De Lucera is ook verkrijgbaar in 'Geborstelde Inox' en 'Donker Brons'. De bekleding van de lampenkap is vrij te kiezen.

Léon Conisch Léon is een telescopische staanlamp met een ronde body en ronde voet. Hij heeft ook een dubbele zwaaiarm die 360° kan draaien.
Léon Cilinder De Léon is terug verkrijgbaar in 3 afwerkingen en combineerbaar met twee verschillende vormen van lampenkap. Rond en conisch.
Lugo Piramide Lugo heeft net als de Léon een dubbele zwaaiarm maar wel een vierkante body met bijhorende voet.
Lugo Vierkant Deze telescopische staanlamp met vierkante voet is uitgevoerd met een vierkanten lampenkap. De afwerking kunt u op maat kiezen.

Marie Leeslamp Deze telescopische staanlamp is speciaal ontworpen als leeslamp. Ook verkrijgbaar met een trekschakelaar.
Paterno Leeslamp Deze staanlamp is ook gemaakt als leeslamp, maar met zijn gebogen nek heeft hij een klassiekere uitstraling.
Sofie Staanlamp Deze moderne staanlamp is terug verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Ideaal voor een vergaderzaal of die donkere hoek in de living.
London Staanlamp De London is gebaseerd op de typische verlichting die u kan terugvinden in de straten van Londen.
Start